duminică, 10 aprilie 2011

Ca la inceput...

Scopul acestui blog este unul egoist. De felul meu sunt un tip destul de lenes. Prin natura serviciului, din fericire/nefericire, am contact zilnic prelungit cu unul sau mai multe calculatoare (observati va rog cat de elegant am evitat cacofonia J). Inevitabil, pe perioada acestui contact prelungit, apar si timpi morti ( din punctul de vedere al patronului ), timpi pe care personal, nu ma indur sa-i irosesc si ii valorific incercand sa-mi suplimentez cunostiintele despre oameni, natura, viata, politica, bauturi, mancare, animale, etc. prin lecturarea diverselor bloguri, forumuri, site-uri la care-mi permite accesul softul de filtrare instalat de admin-ul cel mare si rau.
Evident, uneori in urma acestor lecturi, ajung sa am si pareri. Personale. Iar tastatura tremura de nerabdare sub degetele mele in asteptarea unor replici (asta trebuie s-o retin ! poate-o mai folosesc undeva !). Din pacate insa, pe majoritatea blogurilor/forumurilor/site-urilor, ca sa poti sa-ti dai cu parerea, trebuie sa parcurgi un proces lent si chinuitor de inregistrare, in urma caruia devii mandrul beneficiar al unui suvoi de spam-uri, in flux continuu. Spam-ul ca spam-ul, sincer, pe mine nu ma deranjeaza foarte tare, daca vreti, va pot da vreo cateva adrese de mail de-ale mele, unde puteti trimite cu incredere. Odata la 3-4 luni, intru si sterg tot sa fac loc transei urmatoare. Revenind insa, lenea mea patologica imi permite foarte rar sa ating finalul unui proces de inregistrare pe un site oarecare. Si aici intervine acest blog. Dupa vreo 2 saptamani de gandire i-am gasit si un nume: REPLICA. Dupa inca o saptamana am reusit sa parcurg procesul de inregistrare pe Blogger si l-am denumit cum se vede mai sus. Am eu asa o presimtire. De atunci au trecut vreo 2 luni si am inceput in sfarsit prima postare.
Cam asta ar fi introducerea. Prima postare propriu-zisa, urmeaza. La inceput am vrut s-o scriu in continuare, dar e mai elegant sa grupez subiectele pe categorii. Asa ca... stati pe aproape...

Un comentariu:

Ziceti si voi ceva...